Köpinformation

Vänligen logga ut efter genomförd beställning!

Priser

Alla priser är inklusive leverans och exklusive moms.

Produktbeskrivning

De levererade produkterna skall motsvara produktbilderna avseende form och färg, men avvikelser kan förekomma beroende på tillgänglighet på orten och i butiken. Tänk på att blomsterbinderi är ett hantverk. Tillgången på blommor varierar under året, och i det fall floristen inte kan få tag i en viss blomma ersätts denna med en likvärdig. Önskas andra blommor eller färger, så går detta bra! Vi gör vårt yttersta för att tillgodose önskemål. Ring gärna innan för konsultation!

Under storhelger och högtider kan utbudet av blommor variera från butik till butik, beroende på tillgänglighet hos grossister. Vi gör självklart alltid vad vi kan för att motsvara den beställda produkten.

Orderbekräftelse

När beställningen är klar får du en bekräftelse på din skärm och därefter skickas även en orderbekräftelse till din e-post. Obs, var noga med att ange din egen e-postadress (kan ligga kvar en annan adress, vänligen ändra denna). Har du inte mottagit en orderbekräftelse, vänligen kontrollera att ordern skickats och inte ligger kvar i varukorgen! Kvarstår problemet, skicka ett mail angående detta till: order@buketten-boras.com

Leveranstid

För att kunna garantera leverans på önskad dag och i förekommande fall även tid, så behöver vi ta emot din beställning senast kl 15 vardagen innan. Leverans sker oftast mellan 08:30-19.00 på vardagar. Leveranstiderna varierar beroende på aktuell orts budtider. Söndagsleverans kan ej garanteras, i de flesta fall levereras dessa order på lördagen innan. Önskas leverans med klockslag, beställes detta som Tidsangiven leverans. Då sker leveransen senast det klockslag som angivits. I detta fall tillkommer endast 40 kr på blombeloppet.

Begravningsbeställningar måste inkomma minst 3 arbetsdagar före önskat leveransdatum för garanterad leverans. Blomstercheckar har en leveranstid på 3 arbetsdagar.

Periodiska beställningar

Det är även möjligt att mejla listor med periodiska beställningar av blommor med bud. Till exempel beställningar för uppvaktning av medarbetare som fyller 50 år.
Här kan du ladda ner Beställningsmall för blommor med bud och Exempel på beställning.

Beställningen skickas till order@buketten-boras.com.

Vänligen logga ut efter genomförd beställning!